De winkel is wo, do, vr en za open van 11:00 tot 18:00. Online bestellen kan altijd.

Baut - Michiel van der Eerde

 35,00 In winkelwagen

Baut - Michiel van der Eerde

BAUT staat voor: rauw, rebels, eigenzinnig en bovenal – tijdelijk. Chefkok en eigenaar Michiel van der Eerde zette met zijn spraakmakende BAUT-concept dé standaard voor pop-uprestaurants in Nederland. Met het credo ‘underpromise and overdeliver’ weet Van der Eerde met zijn team een trouwe groep BAUT-fans én nieuwe gasten steeds opnieuw te verrassen.
Van de alom geprezen steak tartaar met baconmayonaise en Aziatische oesters tot sticky toffee met crème fraîche-ijs en de beroemde BAUT-cocktails (zoals de ‘Man bun machine gun’). Al deze bijzondere recepten én verhalen over 8 jaar BAUT komen samen in dit unieke kookboek.

Michiel van der Eerde deed zijn kennis en ervaring als kok op in de topgastronomie bij onder meer La Rive** (Amstel Hotel), De Hoefslag*, Bokkedoorns** en Oud Sluis***. Hij was eindverantwoordelijk voor verschillende horecaconcepten zoals Envy, Mazzo, Nevy, Nomads en Supperclub. Van der Eerde was in 2015 en 2016 samen met topkok Robert Kranenborg en foodjournalist Marcus Polman presentator en jurylid van het programma Masterchef Holland.

 35,00
Momenteel uitverkocht, maar neem vooral contact op, wellicht is het nog na te bestellen.
Specificaties
Auteur
Michiel van der Eerde
ISBN
9789059566361
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.