De winkel is na de lockdown weer open op wo, do, vr en za van 11:00-18:00.

Bart’s fish tales - Bart van Olphen

 29,99 In winkelwagen

Bart’s fish tales - Bart van Olphen

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

 

Een fantastisch vis kookboek!!

In “Bart’s Fish Tales’ reist Bart van Olphen de wereld over naar duurzame visserijen met vissers die op een dier- en oceaanvriendelijke manier vissen. Hij gaat met de vissers mee de zee op, werpt zijn hengel uit en stookt eenmaal aan land de barbecue nog eens aan.

In 100 recepten laat Bart ons kennismaken met ’s werelds lekkerste visrecepten.

De wereldberoemde fotograaf David Loftus is Barts trouwe reisgenoot en dat levert de prachtigste foto’s op!

“In dit boek laat ik je niet alleen zien hoe leuk en eenvoudig het is om een heerlijk visgerecht op tafel te zetten, maar ook hoe wij er zorg voor kunnen dragen dat ook volgende generaties van vis kunnen blijven genieten.”

“Samen met de wereldberoemde fotograaf David Loftus leefde, viste en kookte ik met de mannen, vrouwen en kinderen van ’s werelds meest duurzame visserijgemeenschappen. Vissers die op een verantwoorde manier hun vis vangen en daarmee een voorbeeld zijn voor de rest van de wereld.

De meer dan honderd visrecepten zijn afkomstig uit alle windstreken, van IJsland tot India en van Gambia tot Canada, geschikt voor elk moment van de dag, van een snelle lunch tot een feestelijk maal, en dankzij de heldere beschrijvingen geschikt voor elke visliefhebber. Naast de talloze gerechten licht ik diverse technieken stap-voor-stap toe. De prachtige fotografie vertelt, verleidt en verduidelijkt waar woorden tekort schieten.

Met dit boek wil ik de verhalen achter vis vertellen en iedereen inspireren om met goede, verantwoorde vis de lekkerste gerechten te maken. Enjoy! Voor nu en de toekomst.”

-Bart van Olphen-

 29,99
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Paginas
384
Taal
Nederlands
Bindwijze
Hardcover
Editie
1
Publicatiedatum
2015, November
Auteur
Bart van Olphen, David Loftus
Illustrator
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048825882
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.