Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Balance the Baker, houd het bakkertje in evenwicht -

 21,00 In winkelwagen

Balance the Baker, houd het bakkertje in evenwicht -

Stapel om de beurt het gebak op,  maar zorg dat de bakker niet alles laat vallen! Inclusief taarten, cakes en croissants!

Dit leuke balanceer stapelspel vereist een vaste hand, fijne motoriek en oog-handcoördinatie. Je moet de voorwerpen met precisie plaatsen om het evenwicht en de stabiliteit te bewaren.

Strategisch denken: Hoewel het belangrijkste doel is om te voorkomen dat het bouwwerk valt, kun je ook strategisch denken om complexere en uitdagendere bouwwerken te maken. Zo kun je experimenteren met verschillende plaatsingen, hoeken en combinaties van objecten om hun evenwichtsvaardigheden tot het uiterste te drijven.

Speel in groepsverband of alleen: Je kunt het individueel of met een groep spelen, waardoor het geschikt is voor zowel solospel als gezellige keukentafel bijeenkomsten. je kunt om de beurt een bouwwerk maken of meedoen aan een wedstrijd om te zien wie de hoogste of meest ingewikkelde toren kan maken zonder dat hij omvalt.

Educatieve waarde: Balanceer stapelspellen helpen bij het ontwikkelen van ruimtelijk inzicht, probleemoplossend vermogen, geduld en doorzettingsvermogen. Ze kunnen ook de concentratie en focus verbeteren als spelers zorgvuldig de positie van de objecten beoordelen en aanpassen.

 

 21,00
Specificaties
ISBN
612615101777
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.