Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Atelier Confiserie -

 19,95 In winkelwagen

Atelier Confiserie -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Atelier Confiserie is het perfecte handboek om zelf aan de slag te gaan. Maak je eigen drop, fondant, toffees, nougat, karamels, marsepein, lolly’s en chocoladerepen…

Hoe maak je een klassieke fondant en wat is het basisrecept voor marsepeinbereidingen? Leer tableren en het verschil tussen een ‘harde’ en ‘zachte kraak’. Waarom heb je voor het maken van meringues fijne kristalsuiker nodig en voor suikersiroop juist gewone kristalsuiker? Atelier Confiserie geeft hierop antwoord: met stap voor stap uitleg van de technieken over de bereiding van gekookte en getrokken suiker en van tempereren, tableren en mouleren van chocolade.

 19,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
872.00 g
Afmetingen
238 × 187 × 24 mm
ISBN
9789461431141
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.