Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Artusi -

 39,50 In winkelwagen

Artusi -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Als men niet de pretentie heeft meesterkok te worden, is het volgens mij niet noodzakelijk om met een pan op het hoofd geboren te worden om iets tot stand te kunnen brengen; u redt het al met enthousiasme, veel aandacht en de gewoonte om nauwkeurig te zijn. Verder kiest u altijd de beste grondstoffen, want daar maakt u indruk mee.

De beste leermeester is de praktijk onder leiding van iemand die goed kan koken; maar ook daarzonder, met een leidraad zoals dit boek, kunt u hopelijk iets in elkaar flansen, als u zich met verve op uw taak stort.

Pellegrino Artusi

In 1891 brak met het verschijnen van Pellegrino Artusi’s klassieker […] een nieuw tijdperk voor het Italiaanse kookboek aan. […] “De Artusi” bleef generaties lang het onmisbare standaardwerk voor Italiaanse koks, pas getrouwde stellen en beginners.

Lorenza de’ Medici Publiceerde wereldwijd dertig Italiaanse kookboeken en heeft een kookschool in Badia a Coltibuono.

Ik had trek in vitello tonato. Maar hoe maak je dat ook weer? Dus greep ik naar het ultieme Italiaanse kookboek, de kookbijbel van alle pastakokende mamma’s: dat van Pellegrino Artusi, […] Italiaanse keuken is, bijna per definitie, wat in Artusi’s boek staat …

Nick Trachet
www.brusselnieuws.be

 39,50
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
1130 g
Afmetingen
249 × 180 × 51 mm
ISBN
9789491126031
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.