Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Afvallen op maat -

 25,90 In winkelwagen

Afvallen op maat -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Afvallen. We hebben het Mayodieet, dr. Atkins en sonjabakkeren al geprobeerd. Jojoën we verder naar de volgende hype of kiezen we voor een methode met blijvend resultaat?

In Afvallen op maat – Een methode met blijvend resultaat komt Tatjana van Strien met een alternatief voor al die wonderkuren. Op grond van meer dan 25 jaar wetenschappelijk onderzoek biedt zij een zelftestmethode. Hiermee kunnen lezers eenvoudig bij zichzelf nagaan wat bij hen persoonlijk de oorzaak is van het eetprobleem en wat ze eraan kunnen doen.
Afvallen op maat is een noodzakelijk en verhelderend boek voor de talloze vrouwen, mannen en kinderen die kampen met overgewicht. Daarnaast is het bedoeld voor de hulpverleners om hen heen, zoals diëtisten, artsen en psychologen.

Psychologie Magazine ontwikkelde in 2009 op basis van Afvallen op Maat de internettraining Denk je Slank, met opdrachten, tips en trucs voor emotionele en externe eters. Voor hen die dit boek naast de internettraining gebruiken, wordt in de tekst naar de bijbehorende opdrachten verwezen en zijn de belangrijkste opdrachten uit deze training samengevat.

Dr. Tatjana van Strien is bijzonder hoogleraar Psychology of eating styles aan de Vrije Universiteit en universitair hoofddocent aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Aan de universiteit van Wageningen promoveerde zij op onderzoek naar eetgedrag en overgewicht bij jong-volwassenen. Daarnaast is ze auteur van de Nederlandse Vragenlijst voor Eetgedrag (NVE), die in vertaling over de hele wereld wordt gebruikt.

 25,90
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789085064596
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.