Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Aan tafel -

 19,95 In winkelwagen

Aan tafel -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Lisette Bossert praat met 10 markante Nederlanders over eten. Eten als herinnering met bijvoorbeeld Janny de Moor: ‘De mooiste eetherinneringen heeft Janny aan haar oma, de moeder van haar moeder. Zij was een ster in de keuken. Ze maakte alles zelf en vulde haar dag met het bereiden van de maaltijd. De gerechten die Janny nog levendig voor zich ziet zijn oma’s ingemaakte rolletjes varkensvlees in het zuur, salade van rauwe witte kool met olie en azijn. De kool sneed ze vanuit de holte van haar arm met een mes in dunne repen. En haar stoofpeertjes, haar heerlijk bros gebakken rookspek. Op zolder lagen de appeltjes te drogen. Janny logeerde wel eens bij haar. Ze sliep dan in het kleine logeerkamertje op zolder en was omhuld door de geur van rijpe appels.’
Of met Peter Klosse, die besefte al op jonge leeftijd dat er een relatie is tussen de kracht van de natuur en een heerlijke maaltijd op je bord.
Lisette heeft op basis van deze gesprekken gerechten gemaakt en gekookt waardoor er mooie en passende recepten zijn ontstaan.

Lisette Bossert is als chef kok bij Kloosterhotel Zin gefocust op de professionele biologische seizoengebonden keuken. Haar kwaliteit ligt in het creƫren van schijnbaar eenvoudige gerechten die door onverwachte combinaties verrassend en vernieuwend zijn. Het uitgangspunt om te koken met de producten van het seizoen brengt haar als kok tot grote creativiteit.

 19,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789075979763
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.