Open woensdag tm zaterdag van 11:00 - 18:00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Showing all 41 results

Sorteer op:
  • Keukenkastje Gember
    Keukenkastje Gember

    Zeeliedenwijsheid: drinkt een pot gemberthee en je kater verdwijnt als sneeuw...

     10,00
  • Fermenteren
    Fermenteren

    Fermenteren is het complete handboek van Adam Elabd, waarin hij al zijn kennis...

     24,99
  • De Groene Lunchbox
    De Groene Lunchbox

    Red de aarde in je lunchpauze. ...

     18,00
  • Simple Spice Vegetarian
    Simple Spice Vegetarian

    Maak heerlijke vegetarische en veganistische Indiase gerechten uit een...

     28,95
  • Insane
    Insane

    Het zoveelste boek over gezond eten?! Ja, maar wacht. Dit is geen dieetboek en...

     34,99
  • One Pan Perfect
    One Pan Perfect

    De onbetwiste koningin van makkelijke, overheerlijke gerechten die er ook nog...

     32,99
  • Asian Soul Food
    Asian Soul Food

    Ze worden ingehuurd voor festivals van Limburg tot Diemen, koken voor...

     20,00
  • Slippurinn
    Slippurinn

    'To eat at Slippurinn is blissful. To have Matt's recipes is a gift.' - Diana...

     42,00
  • Eerste hulp bij Reukverlies
    Eerste hulp bij Reukverlies

    Eerste hulp bij tijdelijk en langdurig reukverlies, bijvoorbeeld door corona...

     18,99
  • Zilt
    Zilt

    Zeekraal, lamsoor, oesterblad, zeewier: stuk voor stuk zijn het voorbeelden van...

     29,99
  • Chocolade Bar
    Chocolade Bar

    Wie houdt er nou niet van chocolade? 'De chocolade bar' biedt 35 recepten om je...

     14,95
  • Het Grote Wildplukboek
    Het Grote Wildplukboek

    Herziene gebonden editie van 'Het grote wildplukboek'. Het is hip en trendy, je...

     29,95
  • Het Kleine Boek Voor Sauzen
    Het Kleine Boek Voor Sauzen

    Een goede saus is het puntje op i of de kers op de taart: het trekt een gerecht...

     17,95
  • Wild Cooking
    Wild Cooking

    Samen met de juiste lokale producten van topkwaliteit en partners die altijd op...

     25,99
  • Sausbijbel
    Sausbijbel

    ‘Heb je een saus dan heb je een gerecht’ liet Eric van Loo, de chef van...

     33,99
  • De Smaakvergelijking
    De Smaakvergelijking

    Dit boek helpt je echt te begrijpen wat er in je pan (en mond) gebeurt....

     39,99
  • Home Farm Cooking
    Home Farm Cooking

    Home Farm Cooking will come as a welcome addition to the library of anyone -...

     45,00
  • Roootin’s Iranian Kitchen
    Roootin’s Iranian Kitchen

    Roootin’s Iranian Kitchen brings together the essentials of Iranian cuisine,...

     29,95
  • Een Kleine Geschiedenis van Pasta
    Een Kleine Geschiedenis van Pasta

    Een kleine geschiedenis van pasta van culinair historicus Luca Cesari is een...

     25,00
  • Ark van de smaak in Nederland
    Ark van de smaak in Nederland

    'De Ark van de Smaak in Nederland' is een ode aan de gastronomische rijkdom van...

     29,99
  • Eat This !
    Eat This !

    Groenten zijn spannend, toegankelijk en allesbehalve saai! In een handomdraai...

     25,99
  • Dosia plukt Bessen
    Dosia plukt Bessen

    Aalbessen, zwarte bessen, cranberry's, bramen, vlierbessen, frambozen: bessen...

     34,99
  • Smaakspoken
    Smaakspoken

    Puck is negen jaar en woont samen met haar vader, chef Maro, boven zijn...

     15,99
  • Wereldse Smaakmakers
    Wereldse Smaakmakers

    Koken is niet gebaseerd op strenge spelregels. Natuurlijk heb je altijd een...

     32,00
  • Camperfood & Fijne Plekken
    Camperfood & Fijne Plekken

    Eenvoud, vrijheid en samenzijn: voor campermensen Els Sirejacob en Bram Debaenst...

     25,00
  • Flavor Equation
    Flavor Equation

    Named one of the Best Cookbooks by The New York Times, Eater, Epicurious, Food...

     29,95
  • Spice Wise Green
    Spice Wise Green

    Spice Wise Green, dat is koken met het mooiste van planten: groenten, kruiden en...

     27,50
  • Burp, the other wine book
    Burp, the other wine book

    This is not a wine book. ...

     35,00
  • Wijnfestijn
    Wijnfestijn

    Welke wijn drinken we erbij? Met de goede tips & tricks in 'Wijnfestijn' van...

     18,50
  • Salade
    Salade

    Salades zijn enorm veelzijdig. Er kunnen eindeloos veel ingrediënten in! Malse...

     17,50
  • Slow
    Slow

    Wanneer de dagen korten en de buitentemperatuur daalt naar winters, is er geen...

     32,50
  • Lemon Kitchen Kookboek
    Lemon Kitchen Kookboek

    Ontdek weergaloze recepten van The Lemon Kitchen: een kookboek met de citroen in...

     20,00
  • Hemelse Hummus
    Hemelse Hummus

    Hummus is ontzettend populair, zowel bij veganisten als bij alleseters. En dat...

     10,99
  • Spicy Chef (ned)
    Spicy Chef (ned)

    In de keuken van Soenil Bahadoer komen Oost en West samen. In zijn...

     49,99
  • Spicy Chef (Engels)
    Spicy Chef (Engels)

    In de keuken van Soenil Bahadoer komen Oost en West samen. In zijn...

     49,99
  • Salad Days
    Salad Days

    Voor salades bestaan geen regels. Ze kunnen zo saai of bijzonder zijn als je...

     20,95
  • Hete Pepers
    Hete Pepers

    In zijn nieuwe boek Hete pepers begint bestselllerauteur Jeroen Hazebroek met...

     29,99
  • Smaken Van Italie
    Smaken Van Italie

    Claudia Roden: de grande dame van de internationale culinaire wereld! ...

     32,99
  • The Flavor Matrix
    The Flavor Matrix

    A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef's...

     32,95
  • Sergio’s Smaakmakers
    Sergio’s Smaakmakers

    In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn...

     31,99
  • Vet
    Vet

    Bas Robben weet het zeker: vet is lekker. Vet maakt bovendien gelukkig. Alle...

     25,95
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.