Showing 1–50 of 63 results
Van cakes, taarten, gebakjes, koekjes, chocolade, semifreddo tot pudding en nog...
WITH KISSES FROM ITALY A frosty masterclass in the simple art of gelato......
Drawing from her James Beard Award-nominated Genius Recipes column and powered...
In her first cookbook, Bon Appétit and YouTube star of the show Gourmet Makes...
In Italië is het leven zoeter dan zoet. Dat bewijst ‘La Vita è Dolce’ van...
Bruut lekker, zinnenstrelend, verrukkelijk, hemels, werelds - wát een...
Zeeliedenwijsheid: drinkt een pot gemberthee en je kater verdwijnt als sneeuw...
Franse taartjes, groot en klein: de nieuwste kleine taartjes van Petit gâteau,...
We krijgen geen genoeg van Petit gâteau: na twee bestsellers nu ‘Nog meer...
Koolhydraatarme Baksels uit Oanh's Kitchen. Koolhydraatarm! Een boek boordevol...
An engagingly personal mixture ... [with] a classical elegance and a bright...
James Beard award-winning baker Joanne Chang is best known around the country...
Brood, gebak, taart, koekjes en meer: meesterbakker Rodolphe Landemaine laat...
Voor wie de echte kunst van het ijs bereiden onder de knie wil krijgen, is er nu...
From the James Beard Award nominee who redefined American baking, a...
Recipes from the world's top chefs celebrating 130 years of Maldon sea salt...
"Taart ende Koeck' is het eerste bakboek van Maartje Borst, het vegan antwoord...
'Genieten moet je groots aanpakken en Sabine weet precies hoe. Haar recepten...
Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's leert...
Roger van Damme: ''Een groot gebaar'' zou een antwoord moeten zijn op de vele...
In 30 heerlijk verkoelende recepten deelt ijsfanaat Marleen Visser de edele...
Masterclass Desserts: van klassieke desserts als tiramisu en crème brûlée tot...
Every cook knows that any great dinner party is only as good as its sweet...
In Incredible Plant-Based Desserts, Instagram star Anthea Cheng...
Een reis door het jaar in kleine geschiedenissen en grote gerechten van soezen...
Taart, brood, koek, pizza, crackers, cake en brownies – iedereen is er dol op....
In Brits bakboek, een ode aan de uitgebreide en florerende Britse bakcultuur,...
This book is the fruit of a collaboration between Lydia Capasso, food writer and...
'Chef van het jaar 2010','Beste patissier ter wereld 2017', een Michelinster,...
Een boek met lekker, gezond en ambachtelijk ijs in de hoofdrol: 40 recepten die...
The definitive guide to perfect pastry from the acclaimed former elBulli pastry...
In Sweet Foodista vertalen fooddesigner Margaux Maeterlinck en chef Christophe...
Patissier Bart Ardijns presenteert 15 succesvolle klassieke desserts op een...
Na een maaltijd genieten we graag van een lekker nagerecht. In klassieke...
British pudding is de trots van de Britse keuken. Foodblogster Regula Ysewijn...
Salted Caramels, Butterscotch Brownies, and Nantucket Sea Salt Ice Cream are...
Crème brûlée is een van de beroemdste nagerechten ter wereld, en terecht het...
Het complete IJs & Desserts boek Verwen uzelf met een reis langs alle...
Chocolatier magazine editors share their passion for chocolate, with recipes and...
Although containing many sweet recipes this book also contains chocolate used in...
Chocoholics unite! Maida's back and bringing the world's best chocolate recipes...
Based on the original Flammarion title, The Book of Chocolate, this lavishly...
Wil je iets weten waar mijn website geen antwoord op geeft? Stuur me dan even een berichtje: karin@degrotehamersma.nl. Dan kom ik er zo snel mogelijk op terug. En heb je haast? Bel me even: 020-7716092. Dan zet ik het gas laag en kom ik aan de telefoon.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.