De winkel is vandaag geopend van 11:00 - 18:00

Vet - Bas Robben

 24,95 In winkelwagen

Vet - Bas Robben

Op voorraad
0 reviews
Schrijf een review

Bas Robben weet het zeker: vet is lekker. Vet maakt bovendien gelukkig. Alle reden om na Zuur te duiken in zijn tweede kookboek ‘Vet’. Vet geeft een gerecht niet alleen smaak, het heeft ook een functie in de keuken. En dus gaan we conserveren, frituren, konfijten, infuseren en bakken.

In ‘Vet’ tref je niet alleen spannende recepten, maar ontdek je bijvoorbeeld ook de functie van boter in bladerdeeg. Vet conserveert je zelfgemaakte rilette, maakt je Utrechtse sprits bros, geeft een krokant laagje aan je friet en geeft textuur aan je mayonaise. Bas duikt in de verschillen tussen verzadigde en onverzadigde vetten en gebruikt onder andere reuzel, schmaltz, ossenwit, ghee en zelfgekarnde boter.

Met goede en leuke theoretische achtergrondinformatie, leer je klassiekers als confit de canard, Zeeuws spek en Italiaanse lardo maken, maar ook aantrekkelijke recepturen als Taiwanees gefrituurde kip met veel te veel witte peper, softijs van mascarpone met granaatappelmelasse en Japanse ramen met een flinke lepel reuzel. Natuurlijk sluit Bas af met een paar lekkere cocktails waarin vet ook een rol speelt.

 24,95
Nog 3 op voorraad Bezorgtijd 2-3 werkdagen.
Specificaties
Auteur
Bas Robben
ISBN
9789461431837

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling
0 reviews Schrijf een Review
Recente reviews

Schrijf als eerste een review “Vet”

1
1
1
1

Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
gesloten
gesloten
11.00 - 18.00
11.00 - 18.00
11.00 - 18.00
11.00 - 18.00
gesloten
Bezoekadres Gerard Doustraat 226
1073 XC Amsterdam 020-7716092
Nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.