Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Toast met roerei

Uit van

Hoofdgerecht | 6 minuten | 1 personen

Ingrediënten

3 eieren
⅛ theelepel zout
1 snufje kurkumapoeder
6 kerstomaatjes, in vieren
1/2 theelepel kokosolie
1 sneetje zuurdesembrood, geroosterd
versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze

Klop de eieren los met het zout en de kurkuma. Voeg de partjes tomaatjes toe en meng. Laat de kokosolie smelten in een koekenpan op laag vuur. Schenk de geklopte eieren erbij en roer voorzichtig. Laat het eimengsel al roerend stollen, tot het glanst maar nog wel zacht is. Haal de pan van het vuur – in de warmte van de pan wordt het mengsel verder gaar. Leg het roerei op het brood en bestrooi het met wat peper.

Dit recept komt uit:

Ingrediënten

3 eieren
⅛ theelepel zout
1 snufje kurkumapoeder
6 kerstomaatjes, in vieren
1/2 theelepel kokosolie
1 sneetje zuurdesembrood, geroosterd
versgemalen zwarte peper

Zie ook:

Gevulde regenboogtomaten

bijgerecht | 110 | 6 personen

Lees meer
Geroosterde currybloemkool

hoofdgerecht | 45 | 4 personen

Lees meer
‘Tonijnsalade’ met watermeloen

voorgerecht | 190 | 4 personen

Lees meer
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.