Showing 1–50 of 54 results
Een culinaire reis door België ...
'With equal parts of birch wood and passion, we keep the flames alive. We cook...
Amsterdam’s most special restaurants united in an iconic cookbook: Shortlist...
Rijsel, het langverwachte kookboek van dé Amsterdamse rotisserie met dezelfde...
Het zijn groenten die schitteren in dit derde deel van de prijswinnende...
An exclusive insight into the work and mind of the highly acclaimed chef Clare...
Sample amazing vegan dishes from around the world-right in your own kitchen....
'The Book of St John is too witty to be a manifesto, but it is a sturdy...
If you love to eat Thai food, but don't know how to cook it, Kris Yenbamroong...
Ze worden ingehuurd voor festivals van Limburg tot Diemen, koken voor...
In het vierde deel van de prijswinnende Shortlist Amsterdam-reeks draait het...
Het kookboek dat je er iedere dag weer opnieuw bij pakt voor culinaire...
Italian food: comfort food of the purest kind. Like so many of us, Sergio Herman...
Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons...
In Sambal vind je de lekkerste recepten voor traditionele en nieuwe smaken van...
BAUT staat voor: rauw, rebels, eigenzinnig en bovenal - tijdelijk. Chefkok en...
"Taart ende Koeck' is het eerste bakboek van Maartje Borst, het vegan antwoord...
In de keuken van Soenil Bahadoer komen Oost en West samen. In zijn...
De UK-bestseller "Dishoom' van Shanil Thakrar en Kavi Thakrar is deels kookboek,...
Op een lieflijke plek in de Elzas bevindt zich het bekende hotel Julien Fouday...
In Het jaar rond neemt Jonathan Zandbergen je mee langs de culinaire seizoenen....
Robuchon's restaurant empire stretches from Paris to New York, London to Hong...
Restaurant Blauw is beroemd vanwege de authentieke kruiden, smaken en kleuren...
From Sarah and Evan Rich, the proprietors of Michelin-starred Rich Table one of...
Since it opened in 2011, there's no question that Yardbird has earned itself a...
Nick Bril is een man die zich niet in twee woorden laat omschrijven. Chef van...
Het jubileumboek van 30 jaar River Café: simpel, modern, Italiaans kookboek ...
DE AYTEMS VAN INSPIRATIE: een zinnenprikkelend boek over de Utrechtse chef-kok...
Internationally acclaimed star chef Rodolfo Guzman of Borago introduces the...
Joris Bijdendijk (1984) is een van de meest veelbelovende chefs van Nederland....
The Ivy is the quintessential London restaurant, where people go to see and be...
French food reimagined by a new generation of chefs. ...
Mosselen, Vlamingen eten ze het liefst met brood. Nederlanders graag met...
Gjelina is Los Angeles's most talked-about restaurant, lauded by critics from...
The debut cookbook from the first female chef in America to earn two Michelin...
Wat begon met een mobiele mini-keuken in een bakfiets, is in zestien jaar tijd...
Ook voor wie er (nog) niet heeft gegeten valt er meer dan genoeg te genieten in...
Het restaurant - een openbare eetgelegenheid waar de gast van een uitgebreide...
Never before has there been a phenomenon like Momofuku. A once-unrecognizable...
Wil je iets weten waar mijn website geen antwoord op geeft? Stuur me dan even een berichtje: events@mevrouwhamersma.nl. Dan kom ik er zo snel mogelijk op terug. En heb je haast? Bel me even: 020-7716092. Dan zet ik het gas laag en kom ik aan de telefoon.
Fout: Contact formulier niet gevonden.
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.